Дава около 500-600нм въртящ момент...и разход от 2-3 литра по-малко+ че цените на дизеловите агрегати ще паднат, пак ще са по-скъпи, но по-малко...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo пуска заместник на 159 през 2011 г.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеДава около 500-600нм въртящ момент...и разход от 2-3 литра по-малко+ че цените на дизеловите агрегати ще паднат, пак ще са по-скъпи, но по-малко...
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеДава около 500-600нм въртящ момент...и разход от 2-3 литра по-малко+ че цените на дизеловите агрегати ще паднат, пак ще са по-скъпи, но по-малко...
Comment
-
Отвори you tube и напиши VFTI и ще разбереш за какво ми трябват
1. Кола евридейка...сутрин карам децата на детска градина и ми харчи 10литра нафтичка..
2. Следобяд правя едно пътуване София-Варна-София(среден разход пак около 10-12...)
3. Вечерта излизам с нея на разходка(виж ю туб)
4. На следващия ден я водя на Алфисти трак дей Гърция или на Калояново да се позабавлявам...
5. От там си закачам 2 джета на ремърке+ едно АТВ и газ към лазурни бряг (с 600нм ще мога и колата на жената да тегля..ей така...за всеки случай че иска да се разходжа)
Иии като оставим мечтите на страни, смятам че един голям дизелов двигател ще е доста успешен...НЕ смятам, че ще харчи кой знае колко много- даже НАПРОТИВ . Смятам че ако се сложи на 159 примерно, ще харчи колкото 2.4 или дори по-малко, защото ще се справя още по-лесно с тежко купе
Отделно, че на тестдрайвовете много мутри ще се израдват на този 3.0 дизел камион, което ще увеличи продажбите, което ще увеличи шанса след 12г. да си намеря запазен такъв
П.П Дали случайно споменах точка 6, където се предполага че с 3.0 дизелов мотор първи основен ремонт ще е на 1 000 000, а с 1.6 турбо бензин(пак със същите коне ама с 150нм.) ще го направя на 300 000???Last edited by VFTI; d.m.y г., 23:47.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеОтвори you tube и напиши VFTI и ще разбереш за какво ми трябват
1. Кола евридейка...сутрин карам децата на детска градина и ми харчи 10литра нафтичка..
2. Следобяд правя едно пътуване София-Варна-София(среден разход пак около 10-12...)
3. Вечерта излизам с нея на разходка(виж ю туб)
4. На следващия ден я водя на Алфисти трак дей Гърция или на Калояново да се позабавлявам...
5. От там си закачам 2 джета на ремърке+ едно АТВ и газ към лазурни бряг (с 600нм ще мога и колата на жената да тегля..ей така...за всеки случай че иска да се разходжа)
Иии като оставим мечтите на страни, смятам че един голям дизелов двигател ще е доста успешен...НЕ смятам, че ще харчи кой знае колко много- даже НАПРОТИВ . Смятам че ако се сложи на 159 примерно, ще харчи колкото 2.4 или дори по-малко, защото ще се справя още по-лесно с тежко купе
Отделно, че на тестдрайвовете много мутри ще се израдват на този 3.0 дизел камион, което ще увеличи продажбите, което ще увеличи шанса след 12г. да си намеря запазен такъв
П.П Дали случайно споменах точка 6, където се предполага че с 3.0 дизелов мотор първи основен ремонт ще е на 1 000 000, а с 1.6 турбо бензин(пак със същите коне ама с 150нм.) ще го направя на 300 000???
Но най ме израдва откровението ти за след 12-те години да ти кажа...жесток си
По темата:
Защо подяволите при Алфа всичко става все последно и накрая
Aко го бяха изкарали преди 3-4 години тоя JTD 6-так сега картинката с продажбите на 159/Brera щеше да е мааааааааалко по-различна...
Comment
-
Много си е добре голям дизел. Даже ако не за друго поне за престиж. Сега като спора с приятели колко е хубава 159 секи вика е да ма най големия дизел е 2.4 ......не че повечето могат да си я купят.
А разхода на БМВ 7-мак 3.0 дизелче 218кс хич не е голям за такава кола. Градско до 14 с мойто каране иначе пада на 12-13 а извън града по правилата 7 с яко юркане 9. Мисля че е перфектно и незнам колко хора с 2.0 ТС могат да дадат такъв разход.
Най добре е да има голям избор, от слаби до много силни мотори, така се хващат клиенти а не с пет двигателя на кръст от който 3 умрели още в завода...
Comment
-
За дизеловите агрегати добре. Лично мен ме вълнуват бензиновите мотори. Доста ограничена гама са и най лошото, че V6 ще е американски, който според мен е изостанал техниологично още преди да се е появил (3.3, 3.6- 273, 288hp).Това ще е голяма грешка. А и Алфа с американски двигател не е никаква Алфа. По добре да бяха направили италянски 2.5 V6 агрегат с турбо, който да e над 300 коня.Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеголям бензин, който не е прекалено изцеден май ще съответства на по-голяма надеждност ?Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.
Comment
-
Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщениеВсички знаем, че американската автомобилна индустрия се движи с окло 10 години назад. Това си проличава и от тези двигатели "Пентастар V6". За пример ще дам 3.2 мототора, който беше вграждан 156 GTA. Та той е 250 коня и е разработван в края на 90-те. Сега обявават, че ще слагат напрактика същия двигател, самоче разработван за модел 2012. Никакво развитие, напротив регрес.....Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщениеКак обезмисли половин метровия пост на Владо само...а той така да се беше постарал завалията...
п.п. Стояне да не упражняваш клавиатурно писане с краката бе мен...?!
Мурджев с махане на филтри, чипове и т.н. я докара до около 10/100, но е 1.9, а не е 3.0
Нали не си мислите, че 3.0 JTDm V6 ще върви с кислород или вода? И надали ще тежи 700 кг цялата кола, за да има от къде да излезе някаква икономия
350 к.с. както и да ги погледнеш си е сериозна мощност, която не идва от вятъра, а от горивото!
Ники, интересно ми е дали с по-голямата турбина, кулер, чип и т.н., постигайки по-голяма мощност, ще започне да харчи по-малко? Ако е така, АЗ ЩЕ ТИ СИПВАМ ГОРИВОТО!!! Пиша го пред всички, за да няма после "ама аз си мислех, а то какво стана ... питах един майстор и т.н."
Ако съм прав, ти започваш да ми зареждаш икономичната Алфа
п.с. Ако все пак си купувате мощни коли и ги подмествате с 40 на 5-та, за да ви харчат малко, тогава по-добре си вземете велосипеди
---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:18 ----------
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеНе всички клиенти купуват автомобили с големи двигателиНо не е лошо да ги има.Поне за престиж
п.с. Интересно колко човека си купиха 159 2.4 след падането на акциза в Бг.Всички се пънат за голям мотор но малко хора си го позволяват
Не може да пишеш колко много искаш голям мотор и да питаш колко харчиДвете се самоизключват
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеОстанал съм с впечатление, че говориш за покупка на старо - тогава тези големи мотори ще са ти идеални, щото ще има още много ресурс в тях. Аз лично не бих си купил кола с модерните TSI, T-Jet и прочее на старо, разбирайте ме както искатеAlfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение[/COLOR]
Никой не си е взел от пишещите тук кола с по-голям мотор, бъди сигурен
Не може да пишеш колко много искаш голям мотор и да питаш колко харчиДвете се самоизключват
Харчи по борд 12.8/100 до 15/100 по борд.Бих си купил още по голям мотор
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Дано да се продава добре голямото дизелче и да ми радва.
Обаче
Дано като дойде време да излиза модела да го оборудват с по читави бензинови моторчета, че ако така я карат не 84%, а 100% от продажбите им ще станат на дизели
Първо данеби двигателя 1750Tbi 200hp и 235hp,да са лоши и да не заслужават вниманиети ни,особенно 1750Tbi Q4 235hp+чип ще е звяр.
Второ,много неподготвено се изказвате за Pentastar-а,който предстои да излезе скоро с новото поколение нa Grand Cherokee и му предстои внедряване на MultiAir технология.
Ето линк относно Pentastar.No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве)
e46 328Ci (чорбаджийска кола)
Comment
Comment